Mer av samma.


, ja, som du kan gissa, jag är fortfarande mer eller mindre besatt av detta imperium-byst, tight-waisted silhuett. Jag gillar den röda versionen här, särskilt den nästan-cowl nacken. Det är B31, såväl som $ 5,00 – klicka på bilden för att gå till eBay-auktionen.

Jag är inte säker på hur mycket längre den här besatthet kommer att vara. Jag har redan mentalt försökt såväl som kasserade hela mitt tygstash mot den här silhuetten (även om jag var tvungen att ge mig en stern som pratar-till igår så att jag inte skulle dash till tygaffären samt köpa den bruna gingham som ringer För mig. Jag kan fortfarande göra det, men inte den här veckan).

Jag såg också, medan han vandrade downtown på lördag, en lätt jersey wrap klänning med genererade yttre sömmar samt kimono ärmar, liksom det var sött. Så min extra hjärncykler har spenderats undrar om jag kunde göra en med den djupa rosa jersey jag köpte på ett infall och har ljugit, utan att köpa ett nytt mönster eller sämre, få min serger service. Så förvänta dig ett spott av wrap-dress mönster under de närmaste veckorna.

Åh – såväl som innan jag glömmer, kommer jag att resa igen om några dagar, så nya inlägg efter onsdag kommer att hända på stilla tid.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Den första klänningen liksom den sista dressmarchen 12, 2008
Den senaste Duroaugust 1, 2006
Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *