En som kom bort


Jag har en övning (dålig eller bra, beroende på hur överkvot jag känner om mina eBay-inköp i en månad) att sätta saker på en vyelista och sedan aldrig ta en titt på dem igen. Den här var en av de som löpte ut … Jag kommer inte ens att länka till den ledsna, ledsen “den här auktionen har slutat” sida. Jag visar dig bara bilden.

Jag gör det här mycket. Jag har listor och listor över försenade åtgärdsposter; Vad det här verkligen innebär är att jag borde göra något omedelbart eller det blir inte gjort. Det finns inte tillräckligt med timmar på dagen! Och om något inte är tillräckligt bra för att jag ska klicka “Köp det nu” eller för att placera ett riktigt bud, kommer det inte att köpas.

Denna klänning är ganska bra, men jag känner mig små drag av ånger, även om jag inte vanligtvis gör ärmlös eller cap-ärm klänningar. Och även om kåpan verkligen kräver ett solidt tyg för att ställa av det – det skulle försvinna i ett vildt tryck. Om jag hade lyckats vara på bollen nog att köpa det här mönstret, skulle jag ha gjort det i en djupgrön silke Shantung, med A-line kjolen. Jaja. “För alla ledsna ord av tunga och penna är det saddest” det kan ha varit. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Fem saker jag kommer aldrig att köpa igenSeptember 24, 2006 med 40 kommentarer
LinkTastic Fredag: Hjälpsamhet EditionMay 30, 2008 med 41 kommentarer
Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *