Navy Sheath Gown + Leather Moto Jacket


Navy Sheath Dress: Vince Camuto | Läderjacka: c/o Bernardo (till försäljning! Likaså här) | Skjorta: Brooks Brothers (det här är de allra bästa icke-järn-t-shirts samt för närvarande till försäljning!, Mer utmärkta val här) | Halsband: Gorjana här såväl som just här | Skor: Jimmy Choo (liknande här såväl som här) | SHEER NYLONS: NORDSTROM | Solglasögon: Retro Super Future C/O ditto (Använd marknadsföringskod “Memorandum” i en månad gratis hyror!)

< >

När temperaturen sjunker klamrar jag fortfarande fast vid min ärmlösa såväl som kortärmad mantelklänningar som Taylor Swift till en VMA-mikrofon. Om du har följt memorandum ett tag förstår du att jag lägger ned knappar under klänningar som det är min uppgift att förlänga sin livslängd till svalare väder. Idag är jag upp den vilda, retrovinkeln med dessa runda solglasögon såväl som brun lädermotojacka – vilket förresten för närvarande är till försäljning!

Har ni män tittat på all höstförsäljning som pågår just nu? Nordström (alltid min go-to) går bonkers med sin försäljning, liksom jag är på väg att köpa den här perfekta svarta klänningen. Kolla in det innan försäljningen slutar i helgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *