Geek T tee -skjortor – Einstein


Det inträffar att jag själv äger en tee -skjortor som det. Min det är verkligen snyggt och med ett bra meddelande. Det står: Ein-Stein, Zwei-Stein (på tyska, Ein indikerar en, Zwei indikerar två). Jag har alltid gillade att tee -skjortor eftersom den har en fantastisk grafisk stil såväl som den är rolig också. Tja, men min är dock inte de enda Einstein -tee -skjortorna som finns. När jag surfar på internet har jag upptäckt så massor av stilar med hjärnfader som bara fick mig att le.
Jag räcker med att vara ett extremt ett stort fan av Einstein såväl som jag inte förstår om du förstod om, men han är den främsta misstänkte i Philadelphia -verksamheten. Du förstår det försvinnande fartyget under andra världskriget. Tja, det tros att Einstein är skylden för detta, eftersom han i sitt försök att göra något högre än en ubåt hanterade för att hitta en plan för ett odetekterbart fartyg. Han gjorde inte snarare de perfekta rörelserna för det, men han började en fantastisk historia som slutade vara ett filmtema. Historien har publicerats samt omvandlats till tre olika filmer. Jag borde ha en geek t -skjortor för informationen jag just gav dig!
Saken med tee -skjortorna är att de är jävla roliga, som du kan se. Titta bara på tee med matematikformler. Du kan gå till en matematikundersökning med hjälp av den tee coz, det kommer säkert att hjälpa dig att fuska. Om instruktören inte bär glasögon, naturligtvis.
Geek T ShirtseInsteingeek T Shirts

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *