Acid gul glamour


Wow, den här klänningen (vid Lucite Box Vintage) är över-the-top, på bästa möjliga sätt. Jag älskar tvåton, glasknapparna och bältet, som antingen har en mustasch eller läppar på den. På riktigt:

Jag är en stor fan av de olika färgade ärmarna som poking ut ur en mörk topp. Det här ser fantastiskt ut.

Jag vill inte höra att du inte kan bära den här färgen. Varje individ kan bära någon färg om de vill illa nog. Allt du behöver göra är att bry sig mycket mer om ditt eget nöje i färgen än om andra människors nöje att kolla dig. Detta är en arena där jag säger att du måste vara absolut självisk. Tror du att gula tvättar dig och får dig att se rolig ut? Om gult gör dig lycklig, bära den! Lycka är mycket viktigare. (Och du kan alltid lägga till lite läppstift, eller hur?)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Acid Yellow Glamourmay 8, 2010 med 23 kommentarer
Där jag agerar min åroctober 14, 2009 med 37 kommentarer
Arbete pågår: Grå Ruffle DressJune 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *