Bell ärmar och små kjolar


plockade upp på ett par av mina favorit hösttrender, jag bar den här klockhylsan utanför axeln och en liten kjol den sista dagen i New York Fashion Week. Medan det finns ett högt trendelement med det här utseendet (som ofta är fallet med Fashion Week Street -stil), älskar jag de klassiska elementen som håller det jordat som den känsliga svarta rören på ärmarna på min vita topp eller de dubbla bröstknapparna på kjol.

Jag är så stolt över att ha på sig klocka ärmar och små kjolar den här säsongen, särskilt när temperaturen sjunker och vi börjar bli mycket mer kreativa med lager. Med vår kommande flytt tillbaka till New York kommer detta att vara min första riktiga vintersäsong på över ett år, och jag är stolt över att få lite användning av min kallt väder garderob som har försummats här i Kalifornien. Mysiga utseende med stövlar över knä, tjocka strumpbyxor och chunky stickor i kombination med söta små kjolar som de nedan har mig redo och raring för höst och vinter. Och så långt små kjolar går, den här och den här är för närvarande i min kundvagn. Burk. Inte. Stå emot.

< >

De distinkta klockhylsorna på den här toppen utanför axeln gjorde det till en av mina favoritbitar från Fashion Week och jag svänger över alla klockhylsor där ute bäst nu. Jag menar, ta en vändning genom mina favoritkläder klänningar, toppar och tröjor nedan och säger att du inte är ombord. Den här klänningen? Glöm det.

< >

Överst: Trasig av Ronny Kobo | Kjol: C/Meo (även här och liknande här, här, här, här och här) | Stövlar: Jeffrey Campbell (finns också här, liknande här och här, kort version här och här) | Väska: M2Malletier | Halsband: gammalt, liknande här | Armband: Monica Vinader | Läppar: Nars

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *