Pinstripe Jumpsuit


Jumpsuit: Norma Kamali (liknande här, här, här, här och här) | Coat: Theory (gammal, liknande här och här | Bag: M2Malletier | Sneakers: Adidas (älskar också Indigo -versionen) | Titta: c/o Daniel Wellington | Armband: Monica Vinader | Glasögon: Classic Specs | Halsband: c/o Melinda Maria | Läppar: Buxom (Brooklyn) | Naglar: Opi Gel (Bubble Bath)

< >

Denna jumpsuit är alltid min go-to på dagar då jag är väldigt utmattad och/eller bara inte kan ta reda på vad jag ska ha på sig. Jag menar, har du en tuff dag? Här är en stretchig vuxen onesie för dig. Allt bättre nu.

Det var en vacker 75 graders dag här i San Francisco när jag bar denna pinstripe jumpsuit senast, men på kyare dagar kommer jag vanligtvis att lägga en turtleneck eller krage -knappströja under. Jag parade den med mina favoritvita sneakers, som fungerade bra för mig den dagen i den avslappnade, knäppa sartorialvärlden i San Francisco -startups. För ett mycket mer konservativt alternativ för arbetskläder, kolla in dessa favoriter.

Glad torsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *