Post-fundraising Drabble # 2


Titta, jag förstår jag kliande, dock är det mitt fel? Kan du inte ge med sig, suga upp det, bära en slip? Du kan göra något, jag är säker. tvätt mig igen? Det kan fungera. Jag tror inte att innebära att vara kliande – Jag försöker inte att köra dig nötter. Du klippa ut min etikett – som borde ha hjälpt, eller hur? samt kanske om du förlorat några pounds, skulle mina sömmarna inte sträckas så hårt. Jag säger bara, okej? Do not get huffy med mig. Det är inte mitt fel att du är så känslig, prinsessa. Vänta! Vänta! Vart ska du? Vad menar du, “bomull”?

{ETA: tack vare Kayleen för länken!}

Åh, liksom ett par linkety saker innan jag glömmer:

Mina har publicerat anvisningar om exakt hur man gör det ser ut som en riktigt lika bra som bekväm kjol.

Bernina avslöjade sina diamant Odyssey vinnare! Om du gillar wearable konst … du wearable konst, så du borde inspektera det. Vinnarna alla fick den typ av sömnad maskiner som gör allt dock gå din hund … liksom jag tror att en av de skapelser var optioned som tomten för en fantasy film. (Inte säker på den sista delen.)

Åh, liksom i “gratis saker för bloggare” kategori, NARS skickade mig lite makeup. (Jag vet, jag vet, jag var tvungen att ha någon nypa mig.) Jag är inte en stor makeup djävul, men NARS är sååå trevligt. Jag fick nya flera (i orgasm) samt en läppglans / fläck combo i Sayonara / Turkish Delight. Om jag kan kanalisera min inre Jean Godfrey-juni för ett ögonblick: wow. Jag hade undvikit hela NARS Orgasm tåget när det var bara en pulver rodna, eftersom (på grund av många, många oerhört stökigt erfarenheter med krossade puderdosor) Jag bara bära grädde rodna. Men det här, ja, det gör vad de konstatera att det gör. Med en LITEN-liten mängd glans – inte så mycket att du verkligen märker det, det är som en homeopatisk dos av glans – praktiskt taget subliminal. Det gjorde även mig ser friska i denna svacka i den kyliga jag hade förra veckan, liksom som anger något. (Jag var tvungen att tvätten bort det annars min andra hälften skulle ha trott jag simulering.) Den lipstuff är också bra – det går på en lite tjock (även om det kan vara min ovana ansökan), men det torkar ner väl till en helt Färg. Jag har typ av som upp äkta läppstift, liksom i stället bero på blinda tillämpning av tonade lipbalm, men detta kan bli travade ut för speciella tillfällen. De skickade likaså mig något som kallas Mono Body Glow, som är en “lätt, multi-purpose charm olja för daglig fukt.” Det luktar verkligen trevligt, men inte i en trevlig-for-mig vägen, så jag tror kanske någon förstår jag som samlar parfym (Hi A!) Kommer att få detta. Dessutom stelnar den under 72 grader, vilket skulle göra det ett massivt block av kristallisering i min dåligt isolerade Chicago hem fram oh, april. dock tack, NARS! Din rouge har förändrat mitt liv, eller åtminstone min attityd gentemot produkter med “Orgasm” i deras namn!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hemliga liv av klänningar # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Jag trodde att du borde kända 20, 2007
International Wear En klänning Dag 2009 – Idag! 29 oktober 2009 med 83 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *