Uppdaterad skjortan + spetsspenna kjol


broderad topp: utrustning (till försäljning!) | Pennkjol: DVF (till försäljning!) | Nakenpumpar: Charles David Maxx (till försäljning!) | Solglasögon: Marc Jacobs (liknande här till försäljning!) | Väska: Dolce & Gabbana | Läppfärg: nars (älskar den här uppsättningen till försäljning!)

< >

Först och främst, idag är den sista dagen för tidig vinståtkomst till Norstrom årsdagen, och vad jag använder i dagens publicering ingår i försäljningen! Om du är en kortinnehavare (eller otroligt vänlig med någon som är!) MÅSTE du fånga upp dina favoriter idag innan översvämningsgrindarna öppnas i morgon samt saker erbjuder ännu snabbare. Om du inte är korthållare, ta bort din kalender såväl som att börja kolpaket nu. Det kommer att bli en fantastisk fredag.

Som du förstår från mitt vårmönstermemo har Shirting verkligen ett ögonblick (eller mycket mer som en revolution!) Såväl som jag inte kan få nog. Medan jag gillar mig en traditionell skarp knapp, är det nu dags att smaka upp ditt arsenal av dessa slitage-till-arbete (och spela!) Staplar. Den här säsongens samtida tar på sig traditionella tröjor för herrkläder inkluderar tillägg av klockhylsor, ruffle detaljer, broderier, du heter det. Utställning A: Den här randiga knappen ner med subtila broderiedetalj som verkligen sparkar upp ett hack. Utställer B såväl som C: Den här rufsade knappen (kom ihåg detta från min Instagram Live?!) Såväl som den här skalade knappen nedåt. Alla dessa tee -skjortor tillför din arbetsgarderob med viss svår stil utan att öka ögonbrynen. Kolla in mycket mer av mina föredragna “klassiska tee -skjortor med en twist” nedan!

Föregående artikel

1 av 23

nästa artikel

Jag måste också säga att denna spetspenna kjol är ett av mina föredragna inköp från Nordström jubileumsförsäljningen därför långt. Det är inte ofta att du kan upptäcka DVF -bitar till en sådan rabatt, liksom jag inte kan säga tillräckligt med fantastiska saker om denna skönhet. Kjolen passar såväl som en dröm som har lite stretch (utan att vara hudtät) vilket gör den till den mest bekväma blyertskjolen på planeten.

Slutligen dessa nakna pumpar! Jag måste vara ärlig, när jag såg under- $ 70-kostnaden identifiera på dessa valpar var jag lite försiktig. Jag förstår emellertid att några av mina besökare (särskilt de av er som är nyligen betyg!) Frågar alltid om prisvärda arbetsskorekommendationer, så jag ville testa dessa och rapportera tillbaka. Efter att ha använt dem runt hela dagen kan jag ge dem en solid två tummar upp! Denna specifika Charles David Pointy-Toe-pump finns i fyra absolut fenomenala färger, så om du bara börjar och försöker hitta en prisvärd häl för kontoret, lägg till dessa i din lista. På tal om budgetvänligt, se till att inspektera det senaste PublisH med alla mina upptäckter under $ 50!

Broderad topp: utrustning (till försäljning!) | Pennkjol: DVF (till försäljning!) | Nakenpumpar: Charles David Maxx (till försäljning!) | Solglasögon: Marc Jacobs (liknande här till försäljning!) | Väska: Dolce & Gabbana | Läppfärg: nars (älskar den här uppsättningen till försäljning!)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *