Varsity Bomber + uppdateringar


< >

Jag är ledsen för det ovanligt glesa inlägget på sistone – jag garanterar att detta inte är det nya normala! Efter den överväldigande hektiska semestersäsongen har jag varit kostnader mycket av januari för att försöka fastna och omorganiseras på massor av arbete/projekt/liv/bla bla bla. De saker som är viktiga, men inte nödvändigtvis mycket synliga här på bloggen.

Vi har fantastiska erbjudanden av intressanta nya saker som kommer ner på gädda med Trove, liksom jag har massor av nya projekt som du också kommer att se här på memorandum. I år ser jag särskilt framåt för att bredda mycket mer inom områdena husdesign samt underhållande, charm och hårvård … såväl som video! Så bra erbjudanden av fantastiska saker på docket, liksom jag uppskattar ditt tålamod medan jag får allt i ordning.

Glad torsdag!!

Varsity Bomber Jacket: Tommy Hilfiger (liknande här) | Bedömda jeans: Levis (liknande här) | Röda mockapumpar: c/o Ann Taylor | Tröja: Obegränsad ökad | Väska: L.K. Bennett (gamla, liknande här såväl som här) | Örhängen: Zara (gammal, liknande här) | Läpp: L’Oreal (uttalande naken)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *