Trender att veta: Turtlenecks och uttalande ärmar


Idag belyser jag två av de viktigaste trenderna 2017: uttalandet ärm och den skiktade turtleneck. Vi har sett båda dessa under de senaste månaderna, på och utanför banor, och jag är så glad att de är här för att stanna. Först och främst har jag alltid varit besatt av Turtlenecks, även när de var väldigt väldigt okul. Jag tror att det var en källa till mycket nöjen för mina bröder när jag var på gymnasiet, men till och med deras dagliga förlöjligande kunde inte bota mig av min affinitet för dessa bekväma skönheter. Trendiga eller inte, det finns bara inget bättre under de kallare månaderna, och den här säsongen handlar det inte bara om Turtlenecks själva. Det är Turtlenecks skiktade under allt – dresser, andra tröjor och (min favorit) -knapp ner skjortor.

Nu är den här skarpa vita knappen inte bara din genomsnittliga Joe Crisp White -knapp. Som ni kan se ovan har den de mest fantastiska delade klocka ärmarna som förenas av bågsband vid handleden. Uttalande ärmar av alla former och storlekar har gjort stora vågor i år (ta bara en snurr genom några av mina favoriter i widgeten nedan!), Men jag är ett särskilt fan av den delade ärmens sort. Denna skarpa, lätta krage skjorta kommer att vara ett enkelt slitage genom våren och sommaren, men jag älskade att den skiktade över en turtleneck för en vintervänlig snurr. Speciellt med de delade klockhylsorna belyser de kontrasterande svarta turtleneckarna under verkligen den svala armdetaljen.

< >

Jag har slitit denna silvercirkelkrage halsband obsessivt för att få den förra hösten, och praktiskt taget gick omedelbart tillbaka för att köpa den i guld också. Jag väljer ofta enkla, geometriska smycken, och dessa skönheter passar verkligen räkningen. Det finns bara några kvar i lager, så jag har samlat några liknande nedan (inklusive denna nästan identiska silverversion) eftersom de troligen kommer att sälja ut på cirka 30 sekunder …

< >

Skjorta: Marks & Spencer | Turtleneck: Tre prickar | Kjol: Marks & Spencer | Päls: Marc Jacobs (gammal, liknande här och här) | Tights: DKNY | Skor: Saint Laurent (liknande här) | Väska: LO & SONS | Halsband: Argento Vivo | Örhängen: gamla, liknande här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *